Terug naar website

Robin Theys

•Egemstraat 111
• 0468/24/02/26
•privémail: robin.theys3@gmail.com
•schoolmail: robin.theys@student.hogent.be

Over mij


Mijn naam is Robin Theys en ik ben een harde werker met ervaring in zowel de groendienst als in technisch onderhoud. Momenteel studeer ik voor landmeter, waarvoor ik een grote passie heb.

Ik ben erg goed in communiceren en kan dit zowel persoonlijk als professioneel erg effectief inzetten. Dit heeft me in mijn werk geholpen om betere relaties op te bouwen en meer succes te behalen. Daarnaast heb ik een sterk probleemoplossend vermogen, waardoor ik in staat ben om problemen te identificeren, te analyseren en op te lossen op creatieve wijze. Dit heeft mij geholpen om tot weloverwogen beslissingen te komen en goede resultaten te behalen. Zowel op schoolvlak als in het dagelijkse leven.

Mijn doel is om in mijn loopbaan te groeien en mijzelf constant te blijven uitdagen. Ik wil meer ervaring opdoen in verschillende vakgebieden en mijn vaardigheden verder ontwikkelen om nog meer waarde toe te kunnen voegen aan de organisaties waarvoor ik werk en zal werken. Een goede werkhouding is het halve werk.

Werkervaring

Opleiding

Afbeelding naar Hogent

klik op foto om naar opleiding'landmeten vastgoed' te gaan

Vaardigheden

Vaardigheidsprogramma's

Punten